Hülya Avşar

Çarşamba, Kasım 15, 2006

Hülya Avşar'ın yüzüne hayran kaldı

By Terry' adlı kozmetik ürünlerinin tanıtımı için Türkiye'ye gelen Hollywood starlarının makyözü Terry de Gunzburg, Hülya Avşar'ın yüzüne hayran kalmıştı. Avşar'dan ilham alan Gunzburg, Türk kadınına ve Türkiye iklimine göre yeni ürünler üretecek.

Dünyaca ünlü kozmetik firması By Terry'nin kurucusu Terry de Gunzburg, ürünlerini tanıtmak için Türkiye'deydi. Kendi imzasını taşıyan ürünlerini Cameron Diaz'dan Jennifer Lopez'e Madonna'dan Britney Spears'a kadar birçok ünlünün kullandığı Gunzburg, Türkiye'de Hülya Avşar'ın yüzüne makyaj yapmayı tercih etmişti. Avşar kızından ilham alan Gunzburg, Türkiye'nin iklimini ve Türk kadınlarının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yeni ürünler üretecek.

Hülya Avşar ilham verdi

* Türkiye'ye gelirken tek amacım ürünlerimi tanıtmaktı. Ancak Hülya Avşar'ın yüzünü gördükten sonra ona makyaj yapmaya karar verdim. 14 yıl sonra ilk kez birine makyaj yaptım. Çok güzel bir yüzü var. Yüzü o kadar karakterli ki! Hülya Avşar'a makyaj yaparken çok şey öğrendim. En ilginci ve özeli de Türk bayanlarının cildi için yeni şeyler üretmem gerektiğini fark ettim. Buranın iklim özelliklerine ve Türk kadınlarının ihtiyaçlarına göre yeni ürünler hazırlayacağım. Bu konuda kendisi bana ilham verdi.

DUYGU GÖKMENOĞLU
GUNAYDIN